Lid worden / afmelden

Wil je graag lid worden, vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in en stuur dit samen met een pasfoto in. 

Een lid wat zich wil afmelden kan dit doen door een e-mail te sturen naar secretariaat.esc90@gmail.com o.v.v. naam en geboortedatum en de datum waarop het lidmaatschap moet eindigen.

Met het invullen van het inschrijfformulier gaat u ook akkoord met de gedragsregels en de privacy policy van HV ESC'90.

LET OP: Het invullen van het formulier moet via een computer gebeuren en niet via een gsm. U krijgt altijd een bevestiging na inschrijving. Pas dan is de aanmelding goed verlopen.

Wanneer u alleen wilt deelnemen aan Walking Handball dit gelieve hierboven te selecteren.
Upload een geldige pasfoto (conform NHV richtlijnen: https://www.handbal.nl/verenigingsservice/ledenadministratie/pasfoto-s-leden)
Hierbij verleen ik aan ESC’90 een machtiging voor: • Het eenmalig afschrijven van het inschrijfgeld; • Het afschrijven van de maandelijkse contributie; • Het afschrijven van de bondscontributie, welke elk jaar per 1 juni of bij aanmelding zal worden geïnd. De maandelijkse contributie en de bondscontributie zullen telkens in maand maart tijdens de ledenvergadering worden vastgesteld.
Aan- en afmelden voor de nieuwsbrief kan via het mailadres secretariaat.esc90@gmail.com, door in het onderwerp van de mail uw naam te vermelden en de tekst aanmelden nieuwsbrief / afmelden nieuwsbrief.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.