Direct Print en copyshop

Direkt Print- & Copyshop is dé online print- en copyshop voor snelle afhandeling van uw opdrachten in topkwaliteit. U bestelt en stuurt ons de printbestanden door deze te uploaden of te mailen. Of u komt langs bij onze balie in onze vestiging in Beek. In alle gevallen worden uw opdrachten door specialisten verwerkt op de hoogwaardige apparatuur die we ook gebruiken voor alle printwerk voor ons moederbedrijf Direkt Mail Service Buro.

Wij specialiseren ons in het gangbare print- en kopieerwerk voor bedrijven, kantoren, scholen, winkeliers, verenigingen, studenten en particulieren. Daardoor kunnen wij goedkoop werken en zeer concurrerende prijzen hanteren. 

Opdrachten worden in Nederland bezorgd via PostNL 24 uurs bestelling. Kosten € 8,50 per zending. Bezorging in het buitenland (de aangrenzende landen) kost € 12,50. U kunt ook uw bestelling komen afhalen op onze vestiging aan de Polychemstraat 29 in Beek (Limburg). 

We kunnen uw printwerk ook meteen voor u personaliseren, adresseren, verpakken en afleveren bij de postverspreider van uw keuze. Onze mailspecialisten kunnen u tot achter de komma adviseren over de verspreiding die het goedkoopst is bij uw wensen en eisen. 
 
Direkt Print- & Copyshop is een onderdeel van Direkt Mail Service Buro. Tot dezelfde familie behoort ook het logistieke bedrijf Direkt Stock & Deliver.
Zie ook www.direkt-mail.com en www.direktstockanddeliver.nl.