Previcus Vastgoed : Specialist in WOZ bezwaren

Previcus Vastgoed en sponsoring

ESC'90 verdient maar liefst 20 euro per aanmelding!

 

 

 

Previcus Vastgoed is dé specialist op het gebied van WOZ-taxaties en de juridische afhandeling hiervan. Dagelijks helpen wij particulieren en bedrijven in heel Nederland gratis bij  het verlagen van de WOZ-waarde.

Maatschappelijk betrokken

Previcus Vastgoed heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan en wij ontvangen dan ook regelmatig sponsoraanvragen. Sponsoren is bewuste afwegingen maken en u zult begrijpen dat wij niet aan alle verzoeken gehoor kunnen geven. Daarom hebben wij gekozen voor een actieve sponsoring waarbij wij voor uw leden GRATIS bezwaar maken tegen de WOZ-waarde. Tegelijkertijd ontvangt u als vereniging een sponsorbedrag van € 20,00 per bezwaar.

Actieve sponsoring

Normaal gesproken worden wij door clubs, verenigingen en evenementenorganisaties benaderd met sponsoraanvragen. Onze actieve sponsoring houdt in dat wij juist op zoek gaan naar hen. Elke vereniging, of het nu om een sportclub of een muziekvereniging gaat, heeft een (uitgebreid) ledenbestand. Een groot deel van deze leden is eigenaar van een huis, boerderij, een winkel of ander vastgoed. Als vastgoedbezitter ontvang je elk jaar de aanslag OZB met daarbij de WOZ-waarde van de woning/zaak. Wij van Previcus Vastgoed controleren  voor uw leden gratis de WOZ-waarde en maken kosteloos bezwaar wanneer de waarde te hoog is vastgesteld.

Hoe werkt het?
Wij vragen u als vereniging een button van ons logo op uw website te plaatsen welke linkt naar onze website.  Op het moment dat wij nieuwe klanten verkrijgen die middels uw website binnen zijn gekomen, willen wij u als vereniging daarvoor belonen.

Per intake, dat wil zeggen dat wij het aanslagbiljet en een machtiging ontvangen, ontvangt de vereniging een vergoeding van €  20,00. Wij nemen dan de hele bezwaarprocedure uit handen.

Op deze manier helpen wij niet alleen elkaar, maar kunnen we ook uw leden van dienst zijn. Want zij zullen uiteindelijk minder geld kwijt zijn aan gemeentelijke belastingen. Een win-win-win situatie dus.

Gratis? Hoe kan dat?

Wanneer ons bezwaar gegrond wordt verklaard is de gemeente wettelijk verplicht onze kosten te vergoeden. Is dit niet het geval, dan is dit ons risico. Het kost u of uw leden in elk geval niets.

Gratis bezwaar maken kan hier https://crm.previcus.nl/intakes/intakes/woz/intake.php?kantoor=106

 

 

 

Team: