Touringcars Heijthuizen

Over ons

Wanneer het op personenvervoer aankomt is Heijthuijzen Touringcars al decenia lang een begrip in de omgeving. Of het nou gaat om schoolreisjes, buurtuitstapjes, een dagje er op uit met de zaak of voor meerdaagse arrangementen. Heijthuijzen regelt uw vervoer en eventueel verblijf.

Het organiseren van een tochtje of meerdaags arrangement betekent veel werk. Waar zijn overnachtingsmogelijkheden, waar zijn goede restaurants, waar kun je koffie drinken, hoe regel ik entreekaarten. Zaken die u vele hoofdbrekens zullen opleveren kan Heijthuijzen Touringcars voor u uit handen nemen en zorgen voor een totaalpakket dat geheel aan uw wensen voldoet. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de mogelijkheden en de lokaties als geen ander. Of het nu gaat om een trip naar de Tour de France, een wandelvakantie in Oostenrijk of een rondrit door zuid Limburg. U zorgt voor het reisgezelschap en wij nemen u al het andere werk uithanden. U en Heijthuijzen Touringcars: een goed team!

Er is geen school in de omgeving die niet regelmatig met Heijthuijzen Touringcars een onvergetelijk dagje uit met de kinderen heeft gehad naar:

  • Pretparken bezoeken
  • Schoolreizen boeken
  • Themaparken bezoeken
  • Op kamp gaan (natuurlijk ook meerdaags),
  • Stedentrips organiseren (door heel Europa)
  • Excursies maken
  • En nog vele andere mogelijkheden

Ook buurtverenigingen kennen de weg naar Heijthuijzen Touringcars. Ons team weet altijd wel een leuke suggestie aan de hand te doen voor een tocht waar u en uw buurtgenoten nog lang over na zullen praten.

Niet alleen voor reizen moet u bij Heijthuijzen Touringcars zijn, ook verzorgen wij uw dagelijkse vervoer. Of het nu gaat om het vervoer van schoolkinderen, uw werknemers of als u graag een avondje gaat kienen. Ook dan regelen wij 'het vervoer op maat'.