A-Z Barbeque

Wie is A-Z Barbecue & Gourmet Party Service?

Wij bezorgen complete barbecue- en gourmetpakketten bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen wij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden),  héél België en de Duitse grensstreek. In Nederland en België zijn we zelfs de grootste leverancier. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd op elke gewenste locatie.

Gemak en Compleetheid

De klant kiest uit een aantal standaardmenu’s en de ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. De volgende dag worden alle materialen weer opgehaald en de afwas en schoonmaak is voor rekening van A-Z. Je betaalt een vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar we moeten bezorgen.
De zorgvuldige samenstelling van de menu's is gebaseerd op klantonderzoek en onze jarenlange vakervaring.
Daarnaast zijn we ook sterk in maatwerk. Wil de klant een zelf samengesteld menu, dan is dit ook mogelijk. Doordat wij altijd genoeg producten en materialen op voorraad hebben, kunnen we makkelijk inspringen op de wensen en behoeften van onze klant.

Catering

De laatste jaren richt A-Z zich steeds meer op het verzorgen van de catering vanbarbecues voor grote groepen zoals bijvoorbeeld introductiebarbecues van studenten en grote evenementen als schutterijfeesten en dorpsfeesten.
Onze organisatie is uitstekend in staat dergelijke grote groepen van eenbarbecuemenu te voorzien doordat onze organisatie vanuit een vaste basis werkt. We organiseren dergelijke evenementen volledig in eigen beheer waardoor we zeer flexibel zijn en snel kunnen inspringen op veranderingen.

Maatschappelijke betrokkenheid

A-Z is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Met zijn vestiging in een kleindorp kent iedereen A-Z, maar heeft A-Z ook veel personeel uit de ‘eigen’ gemeente. A-Z voelt zich ook erg betrokken bij de buurt en bij buurtinitiatieven. A-Z sponsort bijvoorbeeld plaatselijke sportverenigingen en fanfares. Ook lokale en regionale evenementen en activiteiten worden regelmatig gesponsord. Daarnaast worden kleine en grote stichtingen gesponsord waar A-Z zich betrokken bij voelt zoals Stichting Henk Arts (weeshuis Sierra Leone), Sint Maartenskliniek, Stichting Roparun en de Brandwondenstichting.